Atalanta Nèhmoura

In waanzin schuilt waarheid

Drukke maanden

Het heeft even geduurd voordat ik weer een gelegenheid had om hier iets te posten. Mijn werk vroeg de laatste tijden gewoon teveel aandacht en tussendoor moesten de twee manuscripten van deel 3 en 4 van de kronieken van Ulriach nog klaar. Nu echter Fantastyval voor de deur staat en 2 augustus deel 4 Eer en verraad verschijnt, vond ik het toch nodig even wat te melden.
De Elf fantasy fair was weer een fantastische ervaring en hoewel lezend Nederland ook last van de recessie heeft, was de verkoop van mijn boeken goed.
Ik ben zo blij met de recensie van deel 3 en de reacties van lezers (o.a. in mijn gastenboek). Het geeft mij enorm veel zelfvertrouwen en energie om vooral door te gaan met deze serie, want hoewel na deel 4 er een afgerond geheel is, heb ik toch wel plannen voor volgende delen. Ze zullen niet zo snel op elkaar volgens al de eerste vier, want ik ben nog maar op ca 1/5 van deel 5 de Wolvenmeesteres.
Schrijven is nu eenmaal hard werken en met een volledige baan is het vaak lastig om er de tijd voor te vinden. In ieder geval zal ik ook een voorproefje van de cover van deel 4 en de flaptekst plaatsen. Dan kunnen jullie je alvast verlekkeren. Even maar, want het is zo 2 augustus.