Atalanta Nèhmoura

In waanzin schuilt waarheid

Interview op Fantasywereld

Op de site van Fantasywereld staat een heel leuk interview met mij. www.fantasywereld.nl/interviews/interview-met-atalanta-nehmoura en een leesproef van deel 5. Inmiddels ben ik over een derde deel van het verhaal en ben ik de 111 pagina's gepasseerd  Omdat er een foutmelding op de site stond was ik bang dat er een back up teruggezet moest worden.  Maar alles is weer in orde.
Plannen voor de komende tijd zijn er genoeg. Tijd, het aankomende jaar, wat minder, dus mijn goede voornemen om vooral veel te schrijven wordt lastig. Dat weerhoudt mij niet om me verder te ontwikkelen en ook nieuwe wegen te bewandelen. Ik heb nl. op een Airbrushbeurs in Rosmalen schitterende ideeën opgedaan. Binnenkort ga ik dus oefenen. Dit geeft een hele nieuwe dimensie aan mijn verhalen. Het lijkt me heerlijk om alle draken in fotorealistische airbrush neer te zetten. Maar dat is voorlopig toekomst muziek.