Atalanta Nèhmoura

In waanzin schuilt waarheid

Door de eerste ronde

Allereerst mijn dank aan al die enthousiaste fans en lezers die er voor gezorgd hebben dat ik bij de boekverkiezing op Fantasywereld door de eerste ronde ben gekomen. Het zal wel even duren voordat ronde twee gaat beginnen. Dat gaat een hele kluif worden want Neil Gaiman, met de oceaan aan het einde van het pad, is dan de tegenstander.
Aan alle bezoekers van de Paul Harland dag. Helaas kan ik niet aanwezig zijn. Het lukt mij niet om een tweede zaterdag in één maand vrij te nemen. Dus helaas zullen jullie mij moeten missen bij het signeren. Maar een gesigneerd exemplaar is natuurlijk altijd bij Books of Fantasy te bestellen en 16 maart ben ik weer op de Gothic Fantasy beurs in Rijswijk aanwezig. Zaterdag is door personeelsbezetting op mijn werk even niet zeker. Ik laat het t.z.t. natuurlijk even via dit blog en facebook weten.