Atalanta Nèhmoura

In waanzin schuilt waarheid

Nieuwe tekening

Mijn vakantie is weer voorbij. Dit keer heb ik echt gerust en eigenlijk weinig gedaan. Niet veel geschreven. (Geen nood, afgelopen zondag heb ik meer gedaan dan in mijn hele vakantie) Wel heb ik in vijf dagen (normaal doe ik in die tijd 3 tekeningen) een drakentekening gemaakt. Je kunt hem bewonderen onder de rubriek tekeningen.
Het werk is nog steeds erg druk maar de personeelsbezetting is beter, dus meer tijd om te schrijven ed. Volgende week gaat de eerste helft van deel 5 naar de eindredactrice. Ben benieuwd wat zij er van vindt. Inmiddels zit ik al op zo'n 250 pagina's (80.000 woorden). Schatting is dat ik nog wel een vijftig a zeventig pagina's nodig heb en dan is dit weer een heel mooi net niet te dik boek (anders past hij niet door de brievenbus). De reacties van de proeflezers zijn goed, dus ik ben heel benieuwd wat de lezers er straks van gaan vinden. Zo als het er nu uit ziet moet Elfia 2015 haalbaar zijn.
De komende tijd staan er nog wat leuke dingen op de planning en aangezien ik nu iets meer tijd heb, is het de bedoeling om weer regelmatig wat te posten.
Voor de Belgische lezers is er goed nieuws: in oktober (18 en 19) ben ik op de FACTS in Gent aanwezig. Voor de bezoekers van de Gothic en Fantasy beurs in Rijswijk: helaas jullie moeten tot maart wachten.