Atalanta Nèhmoura

In waanzin schuilt waarheid

De Wolvenmeesteres is binnen

Vorige week donderdag werd er een palletjes met boeken gebracht. Nou ja, eigenlijk een flink pallet met driehonderd boeken. De eerste zijn al verkocht en vandaag is de eerste zending naar het CB gegaan. Er staan ook al boeken gereserveerd. Echt top. De verkoop is nog niet eens officieel begonnen. Ik ben dan ook reuze benieuwd hoe de reacties op Elfia zullen zijn.
Op zaterdag 25 april verschijnt ook de eerste recensie op www.fantasywereld.nl (tipje van de sluier: Hij is goed!!!)
Verder ben ik nu druk met het inpakken van de spullen voor Elfia. Zie voor verdere informatie over de Books of Fantasy schrijvers www.elfia.com
Hieronder het persbericht:
Book of Fantasy auteurs; verrassend en nieuw. 2015-04-21
Joost Uitdehaag is de nieuwe aanwinst binnen de gelederen van Books of Fantasy. Van deze auteur, die vorig jaar werd opgenomen in de prestigieuze Engelstalige Nature Futures 2 bundel, verschijnt de roman: Fulia, een middeleeuwse wereld zonder magie, barstensvol échte mensen.
www.joostuitdehaag.nl.
Atalanta Nèhmoura laat ons niet langer in martelende afwachting zitten. Op Elfia komt eindelijk het 5e deel van de Kronieken van Ulriach de Waanzinnige: de Wolvenmeesteres uit.
www.atalantanehmoura.nl
Marieke Frankema schrijft niet alleen theaterstukken en songteksten maar ook boeken waar mystiek, spiritualiteit, magie en historie nauw met elkaar verweven zijn. De belangrijkste basis voor haar verhalen is; Liefde.
www.mariekefrankema.nl
Pepper Kay neemt ons mee in de intrigerende SciFi-wereld van interstellaire privédetective Kit Guardner. Maar ook de fantasy liefhebber komt aan zijn trekken. Drakenbloed gaat over de archeologe Tessa, die onbedoeld in een andere wereld met magie terechtkomt.
www.pepperkay.com
Mark van Dijk heeft inmiddels drie boeken op zijn naam staan, waarvan de eerste ook in Amerika is verschenen. Intussen is hij druk bezig zijn vierde boek af te ronden en werkt hij samen met illustrator René Hazebroek aan de vertaling van de vijf Kerstboeken van Charles Dickens. Het eerste deel moet eind 2016 verschijnen.
www.markvandijk.eu
Bezoek de auteurs bij Books of Fantasy aan de Boulevard of Dreams.
www.booksoffantasy.com