Atalanta Nèhmoura

In waanzin schuilt waarheid

Castlefest 2015

Binnenkort is het weer zo ver. Vrijdag 31 juli om 11:00 begint Castlefest. Drie dagen lang ben ik aanwezig in de schrijverstent. Het beloofd weer een gezellige boel te worden. Voor degenen die niet op Elfia zijn geweest of nog niet het 5e deel De Wolvenmeesteres hebben: Nu is je kans om een gesigneerd exemplaar aan te schaffen. Tijdens Elfia merkte ik hoe de populariteit van de serie groeit.  Veel mensen kenden de serie nog niet en zijn er nu aan begonnen, van veel lezers kreeg ik dolenthousiaste mailtjes. Ik dank jullie daarvoor. Het is een heerlijke stimulans om fanatiek door te gaan met deel 6, dat door de vele verhaallijnen niet een gemakkelijk boek om te schrijven is. Alle lijnen moeten perfect samenkomen. Alles moet logisch zijn. Een hele klus, maar ook een heerlijke uitdaging. Ik zie jullie op Castlefest.