Atalanta Nèhmoura

In waanzin schuilt waarheid

Facts 2015

Het was leuk, het was druk, er waren zoveel verklede mensen en ik heb zoveel leuke ontmoetingen gehad. De FACTS 2015 was weer een enorm succes. De gangen tussen de stands waren overvol, net als de parkeerplaatsen. Dit evenement wordt steeds populairder.
Voor ons, de schrijvers, was het weer een prachtig weekend. We hebben veel lol gehad, maar... het was toch ook wel een beetje vermoeiend. Zaterdagochtend ging om 4 uur de wekker. Om kwart over 5 vertrokken Pepper Kay en ik richting Gent waar we om 7: 20 aankwamen en gelukkig een plekje voor het uitladen vonden die dicht bij de deelnemers ingang lag. Na wat kwartetten met de meegenomen kleden voor op de tafels, konden we fanatiek aan de slag met het  stapelen van de boeken. En toen kon alle drukte losbarsten. Goed verkocht en ik heb bijna alle flyers die ik had meegenomen uitgegeven (zo'n driehonderd stuks) Ben benieuwd wat voor een reactie hier op komt.
Ik was dan ook moe en voldaan toen ik gisteravond om 24:00 in mijn bed neerplofte. Volgend jaar doen we het zeker weer.
Voor foto impressies zie mijn facebook pagina.