Atalanta Nèhmoura

In waanzin schuilt waarheid

Windows 10 perikelen

Geen paniek. Ik was alleen even wat kwijt.
Windows tien is een hele verbetering, alleen... Zijn alle voorgeprogrammeerde inlogcodes verdwenen en ja, natuurlijk had ik mijn inlogcodes voor mijn website wel ergens bewaard, maar... als hardwerkende ondernemer en schrijver verdwijnt er toch weleens iets in de enorme papier chaos die na de drukke periode van de afgelopen jaren is ontstaan. Dus kon ik niet mijn site bewerking. En dan moet je dit navragen en daar ben je dan weer te druk voor enz. enz.
Maar de gegevens zijn er weer en met Windows 10 merk ik dat ik ook weer via mijn kan inloggen, i.p.v. via de kant van mijn partner. Waarom dat ding dat nooit gedaan heeft is mij een raadsel en daar ga ik mijn hoofd niet over breken. Hoofdzaak het werkt.
Wat de laatste tijd niet werkt is: schrijven. Met een erbarmelijk diepterecord van 200 woorden in 2 maanden moet ik denk ik toch de deadline gaan verschuiven. Of er moet nog een klein wonder gebeuren. Eerst is echter nog het huis aan de beurt. Er moet nog veel worden opgeruimd, want het is klein en mijn man en ik zijn beide toch wel een beetje verzamelaars als we niet oppassen. En dan is er nog de boekhouding. Kortom geen tijd om me te vervelen.