Atalanta Nèhmoura

In waanzin schuilt waarheid

Kristalmagiër

kristalmagierAïn verzamelt zijn bondgenoten voor de strijd tegen Nemroth. Elfen en mensen zullen moeten samenwerken, een schier onmogelijke opgave waarbij oude vooroordelen de kop opsteken.
Al snel probeert Nemroth er alles aan te doen om de wankele alliantie te dwarsbomen en zoekt hij de confrontatie met Vrouwe Thai. Tegelijkertijd besluiten de Heren van Drie een aanslag op koning Artakin te plegen om daarmee de weg naar Nèbula te openen.
Nu hangt de toekomst van het elfenrijk af van Nordfried, stadhouder van Carthena, en zijn manschappen die, met de hulp van een verbannen jonkheer en een eigenzinnige elf, de vijand buiten de deur moeten houden.
Aïn wordt ondertussen overmand door twijfel. Is hij werkelijk ‘De Ene'? Is hij standvastig genoeg? Welke troeven heeft Nemroth nog in handen?
Op Kristaleiland komt het tot een treffen tussen de legers van ‘De Ene’ en Nemroths demonen. Een strijd om het voortbestaan van eenieder.
Fantasywereld.nl over De Kronieken van Ulriach de Waanzinnige:
“Een prachtig geschreven spannende queeste die van het begin tot het einde boeiend is. Personages en omgevingen komen tot leven zodat een fantasierijke wereld ontstaat die heel geloofwaardig overkomt.“