Atalanta Nèhmoura

In waanzin schuilt waarheid

Blog

Presentatie deel 6 van de Kronieken van Ulriach, Het teken van Drie op Elfia.

Op 21 en 22 april a.s. zal eindelijk het zesde deel van de epische fantasy serie: de Kronieken van Ulriach de Waanzinnige, Het teken van Drie verschijnen. Nimisa heeft weer een mooie stand aan de Boulevard of dreams op het Elfia terrein. Hier kun je niet alleen het boek kopen, maar natuurlijk ook laten signeren. Ook voor degenen die De Erfwachter, het boek dat in oktober vorig jaar is verschenen en een op zich staand verhaal is, nog niet hebben; beiden uitgaven zijn beschikbaar (er zijn nog een paar boeken van de speciale “limited edition” verkrijgbaar)

FACTS zaterdag/zondag 21/22 oktober 2017 Gent

Zaterdag 21 oktober a.s. zal De Erfwachter op FACTS in Gent verkrijgbaar zijn als softcover (pocketuitgave) Het boek kost € 16,95. De geïllustreerde hardcover is ook nog verkrijgbaar en deze kost € 40,=.

Ik ben zowel zaterdag als zondag aanwezig om mijn boeken te signeren. Naast de serie de kronieken van Ulriach de Waanzinnige en De Erfwachter heb ik ook een stapel korte verhalen bundels bij mij, die voor een zacht prijsje weg mogen. O.a Verborgen achter de horizon, Fantastisch strijdtoneel 1, Onder de Schedelmaan en PF 18+.

Voor meer informatie over de FACTS zie www.facts.be.

Inschrijving voor de limited edition van De Erfwachter is gesloten

Inmiddels is de inschrijving voor de limited en geïllustreerde versie van De Erfwachter gesloten. Er zijn nog enkele exemplaren verkrijgbaar. Ze kosten nu € 40,= per stuk ex. verzendkosten en kunnen via info(at)atalantanehmoura(punt)nl of op beurzen gekocht worden. Goed nieuws voor de mensen die het verhaal toch willen lezen: 16 oktober komt de softcover versie uit. ISBN: 9789492337306 en deze kost € 16,95. Het boek zal overal bestelbaar zijn, zowel in de boekhandels als online.

Schilderen voor De Erfwacher

Sinds drie weken is de website van de Erfwachter actief en hebben al weer mensen zich aangemeld voor de gelimiteerde hardcover versie. Ondertussen zijn de illustrators druk aan het werk. Ikzelf daarbij inbegrepen.

Inmiddels is Fallohr, leider van de valrin klaar en ben ik begonnen met een opzetje voor Paladin, de draak. Achter de schermen ben ik ook bezig met de redactie. Hopelijk kan alles eind maart naar de laatste redacteur en dan is het fijntunen.

De erfwachter gaat door!!!

We hebben nog niet genoeg aanmeldingen, maar er start binnenkort een grote campagne via de speciale website www.erfwachter.nl die zaterdag 11 februari online gaat. Hierop staan alle wetenswaardigheden over het crowdfundingproject, de progressie, illustraties, foto's, posters, enz.
Achter de schermen zijn we hard bezig met redactiewerk en illustraties. De planning wordt ergens eind 2017, misschien in oktober de FACTS in Gent.

De afgelopen maanden kreeg ik niet de tijd om mij goed met het project bezig te houden door mijn werk. Nu heb ik echter hulp van o.a. Jeroen Mies, die een ware kunstenaar is op het gebied van fotografie en photoshoppen. Met hem samen hopen we een fantastische site te maken die puur en alleen over de Erfwachter gaat.

Heb je je nog niet aangemeld? Reageer dan snel op info(at)atalantanehmoura.nl want dit prachtige werk mag niet in je kast ontbreken.