Atalanta Nèhmoura

In waanzin schuilt waarheid

Workshop draken tekenen

Workshop draken tekenen

Alle ogen zijn gericht op Castlefest, men zou daarom bijna vergeten dat op 29 en 30 juli in het Drentse Roden Fantasiafest wordt gehouden. Het is een wat kleiner festival en juist zeer knus en gezellig, met ook tijd voor leuke workshops.

Omdat de meeste auteurs iets vertellen over schrijven heeft Atalanta besloten om de aandacht meer te vestigen op tekenen. Ze geeft tijdens het festival, net als vorig jaar, op zowel zaterdag als zondag een workshop drakentekenen. Er wordt voor papier en potloden gezorgd. Wees er snel bij, want er is maar plaats voor een beperkt aantal deelnemers.
Leeftijd? Gewoon ergens tussen de 5 en de 100. Als je maar een potlood kunt vasthouden. We gaan lekker creatief te werk en je hoeft echt geen uitblinker in tekenen te zijn. Het gaat om gezellig bezig zijn en elkaar stimuleren. Atalanta zal tussendoor wat tips geven of technieken demonstreren.
Tijdens het festival zal ook een exemplaar van de limited edition van De Erfwachter ter beschikking worden gesteld voor verloting of prijsvraag. Het exemplaar zal worden nagestuurd omdat het boek pas na dat weekend gedrukt zal zijn.
Zie www.fantasiafest.nl en http://fantasiafest.nl/portfolio-item/draken- tekenen/