Atalanta Nèhmoura

In waanzin schuilt waarheid

Inschrijving gesloten

Inschrijving De Erfwacht gesloten

Het heeft even geduurd voordat we weer iets op deze site hebben gepost vanwege mijn vakantie. Na alle drukte was ik daar ook echt wel aan toe. Na de vakantie kwam ik gelijk weer in mijn hectische werk terecht met nauwelijks tijd voor iets anders. Inmiddels begin ik weer langzaam grip op alles te krijgen en komt er mondjesmaat tijd om hier iets te posten.

Officieel is de inschrijving voor de speciale hardcover versie van de Erfwachter gesloten. Nog niet alle exemplaren zijn verkocht. Deze zijn nu echter de normale prijs die je in de boekhandel zou betalen, dat betekent dat ze nu € 40,= per stuk kosten en voornamelijk op beurzen zullen worden verkocht of via info(at)atalantanehmoura.nl. De meeste mensen die hebben ingeschreven hebben inmiddels hun boek al ontvangen.
Geen paniek als je toch van dit spannende verhaal wilt genieten, want vanaf 16 oktober zal de softcover van het boek verschijnen. In deze versie zijn geen illustraties meer opgenomen. Het boek gaat € 16,95 kosten. 250 pagina’s, ISBN 9789492337306
Het boek kan inmiddels overal besteld/ gereserveerd worden, zowel online als in de boekhandel. En dat er al driftig wordt besteld is door mij te zien bij het CB waar de lijst met bestellingen al gestaagd groeit. Uitlevering is na 16 oktober 2017.

Leesfragment in de Boekenkrant

In de oktober editie van de Boekenkrant wordt er opnieuw aandacht besteed aan De Erfwachter en wel met een klein leesfragment en advertentie.

De Erfwachter, Atalanta Nehmoura

€ 16,95