Atalanta Nèhmoura

In waanzin schuilt waarheid

Eerste recensie De Erfwachter

Eerste recensie over De Erfwachter

Het is altijd spannend om te horen wat anderen van een boek vinden en daarom ben ik ook erg blij met deze recensie over De Erfwachter. Lees hier verder wat Connie van Connie's Boekenblog vindt van De Erfwachter.

In oktober 2017 verscheen de paperback uitgave van De Erfwachter van Atalanta Nèhmoura. Een prachtig en meeslepend fantasy verhaal in een nieuwe en goed uitgewerkte wereld. Het idee voor het boek was al eerder ontstaan, in 2013 behaalde de Erfwachter de top 5 van de manuscriptenwedstrijd Dromen en Demonen, georganiseerd door Uitgeverij Luitingh.
In augustus 2017 was al de gelimiteerde hardcover versie met illustraties van bekende illustratoren beschikbaar. Dit was het resultaat van de crowdfunding actie die de auteur in 2016 opzette om het boek uit te laten geven. Voor deze speciale editie kon van te voren ingetekend worden, en aangezien ik erg enthousiast was over de fantasyserie De kronieken van Ulriach de Waanzinnige heb ik dat toen gedaan.
En het resultaat is iets heel speciaals geworden met prachtige illustraties die het verhaal op eigen wijze perfect ondersteunen

Lees hier verder wat Connie van Connie’s Boekenblog vindt van De Erfwachter.