Atalanta Nèhmoura

In waanzin schuilt waarheid

Gothic Fantasy Beurs Rijswijk

Atalanta Nèhmoura op de Gothic & Fantasy Beurs in Rijswijk

GFB logoOp 11 en 12 maart zal ik weer aanwezig zijn op de Gothic & Fantasy beurs in Rijswijk (www.de-broodfabriek.nl). Dit is de beurs waar het 10 jaar geleden allemaal begon met de POD uitgave van het eerste deel van de kronieken van Ulriach de Waanzinnige.

Samen met Adrian Stone (toen nog schrijvend onder zijn eigen naam: Ad van Tiggelen) en Rianne Lampers (uitgeverij Celtica) stond ik bij Pure Fantasy van Alex de Jong. 10 jaar later hebben we allemaal al heel wat boeken op onze naam staan.

1 | 2

Tijdens deze beurs kan men niet alleen mijn boeken kopen, maar ook van alles vragen over het crowdfunding project van De Erfwachter, daarnaast zal ook het originele schilderij van Fallohr samen met potloodschetsen tentoongesteld worden. Inschrijven voor de limited geïllustreerde hardcover versie van het boek kan ook. Er zullen inschrijflijsten klaar liggen.

Kun je dat weekend niet? Geen probleem. Op 25 en 26 maart ben ik samen met een aantal van mijn collega schrijvers van Nimisa aanwezig op de Dutch Comic Con in Utrecht. (www.dutchcomiccon.com/nl). Ook daar zal veel aandacht worden besteed aan De Erfwachter en aan de illustraties in het boek.
Ondertussen werk ik aan het schilderij van Paladin, de draak en misschien is het dan zo ver af dat ik ook dit kan laten zien.