Atalanta Nèhmoura

In waanzin schuilt waarheid

Nimisa komt op Elfia

Nimisa komt op Elfia

Op 29 en 30 april is het weer zo ver. Dan gaat de 25e editie van Elfia van start en de Nimisa auteurs zijn natuurlijk van de partij. Lees meer hierover op onze pagina op de site van Elfia.

Het sfeervolle ingerichte paviljoen van Nimisa ligt aan het begin van de Boulevard of Dreams.
De auteurs Mark van Dijk, Joost Uitdehaag, Rik Raven, Marieke Frankema en Atalanta Nèhmoura signeren en verkopen er niet alleen hun boeken, de bezoekers kunnen ook genieten van enkele originele illustraties van De Erfwachter. Verder zal er voor degenen, die van meer zoetigheid houden dan alleen de nieuwe liefdesroman: Liefdesduet van Marieke, een tafel vol met heerlijke versnaperingen zijn, zoals framboos/ witte chocolade cupcakes gemaakt door Atalanta Nèhmoura.
Het werk aan het manuscript van De Erfwachter vordert goed. Een groot deel van de illustraties is klaar. Zoals het er nu uitziet wordt de deadline van Castlefest, 3-6 augustus gehaald en kunnen mensen die het boek persoonlijk willen afhalen het daar ophalen en laten signeren. (Scheelt weer portokosten).
Alleen de cover, Paladin, de tempel van Amran-Sung en de landkaart zijn nog niet helemaal klaar. De werken van Romano Molenaar, Rob van der Lei, Ed van der Linden, Werner Wünschmann en René Hazebroek zijn wel af.
Hierbij wil ik iedereen, die interesse heeft, vragen zich op te geven via deze site, zodat we straks weten hoeveel boeken er gedrukt moeten worden. Want na 31 augustus geldt: Op = Op.
Wanneer de softcover uit komt is nog even een vraagteken. Waarschijnlijk komt die beschikbaar met Facts en zal rond die periode (ergens in september/oktober) ook in de boekhandel of online te verkrijgen zal zijn.
Tot ziens op Elfia