Atalanta Nèhmoura

In waanzin schuilt waarheid

Personages Erfwachter op Castlefest

Personages Erfwachter op Castlefest

De Erfwachter vordert. Het manuscript is inmiddels door de belangrijkste redigeerronden en er wordt binnenkort de laatste hand aangelegd. Daarna volgt de opmaak en worden alle illustraties er in verwerkt.

De illustraties zijn ook bijna allemaal klaar op de cover, door Erik Doppenberg (gaat echt fantastisch worden), de illustratie van Sander van Zijl (is ook grotendeels al klaar) en het schilderij van Paladin, de draak na.
Dan volgt het uitzoeken van de hardcover, die natuurlijk perfect bij het ontwerp van Erik moet passen. Kortom alle ontwikkelingen van manuscript naar boek liggen op schema en dat betekent dat op Castlefest het boek zal worden gepresenteerd.
Tijdens dat gebeuren zal Atalanta als Rana-Uhr (een van de Zuster, een van zes krijgsvrouwen die ooit de senhiar / schauduwkrijgers hebben opgericht) verkleed gaan. Ook zal er een echte araaf tijdens het hele festival over het terrein lopen. Natuurlijk heeft ze haar trillingsfrequentie verlaagd zodat wij haar ook kunnen zien. (Er vliegen al genoeg onzichtbare arafen rond smile). Mensen kunnen bij haar ook informatie over De Erfwachter inwinnen of verder verwezen worden. Geen angst: ze zal jullie niet vergiftigen met slangengif.
Bij Atalanta thuis stromen alle onderdelen voor de kleding al binnen. Rava-nahr, de vuurboog moet nog wel wat aanpassing ondergaan, maar de roodgevederde pijlen zijn er al wel. Evenals de karakteristieke Athaarse paardenstaart voor op de helm. Het wapenkleed wordt voor Atalanta nog een hele uitdaging want de naaimachine staat al twee decennia ergens in opslag. Na even op opfriscursus bij haar moeder gedaan te hebben, denkt ze dat het wel zal lukken om een enigszins rechte zoom te naaien.
Samen met “Bruderchen” Jan wordt er hard aan het ontwerp voor de vleugels gewerkt en zijn er allerlei veren van over de hele wereld onderweg naar Nederland. Het wordt nog een leuke klus om alles in elkaar te zetten en het wordt zeker zaak om kat Mietsie ver weg te houden van het nieuwe speeltje.
Verder zijn veel van de ontwikkelingen te volgen op de Facebook pagina van Atalanta Nèhmoura en Nimisa Publishing House.